Zet bestanden veilig over: 3 beste software voor de delen met bestanden voordat pc

Jullie kiezen met een bestandsoverdrachtservice voor jij computer kan moeilijk is. Moderne keuze biedt niettemin veel oplossingen. In dat artikel leert u hoedanig u beslist programma kiest om bestanden naar jouw computer betreffende te zetten – bijvoorbeeld welke criteria u zullen zoeken en welke mits de drie beste belanden beschouwd.

file sharing

Selectiecriteria

Om een exact -programma voor het op internet overzetten met bestanden bij kiezen, zouden u voor verschillende tonen letten. Lees hier langere over.

Beveiliging

Dit bestaan het eerste dat binnen je opkomt. We kan niet die persoonsgegevens binnen handen staan van aanvallers of eenvoudig verdwijnen.

Elke -services dit in deze artikel worden beschreven, beschikken over moderne end-to-end-coderingstechnologieën. Dit betekent dat tot uw medewerkers geen toegang hebben tot en met uw bestanden. Het matchen van encryptietechnologieën is zeker onderwerp aan een bizar artikel, enig laat de de aan specialist zijn.

Gemak

Die is beslist van de eerste factoren bij het opgegeven kiezen betreffende een https://nl.dataroom-providers.org/ -platform. Deze omvatten functies dat het bestaan van gebruikers gemakkelijker kunnen maken:

Jij gemak betreffende het opslaan van bestanden – jullie moet u bestanden waarin u geïnteresseerd bent op een paar stappen vinden.

Keuze om papieren rechtstreeks in uw repository te creëren. Door dit te doen, worden meestal aanvullende medewerkers geïntegreerd.

Jullie moet maximale controle bezitten over u verzenden ofwel ontvangen van bestanden.

Indien het bestand kan aanlanden bewerkt, zal het jij geschiedenis betreffende het werken zijn.

Het is geweldig wanneer er met de pc-versie ook een mobiele versie komt.

Raden

Iedereen eis het voornaamste tarief selecteren met betere prijs en niet te dikwijls betalen voor wat je niet van plan bent te verwerken. Natuurlijk bepaalt iedereen zelf wat hij nodig heeft en sommige niet.

Maximale grootte betreffende downloadbare bestanden

Het wit dat dit cijfer toch wel anders zijn in opslagservices. Ondertussen sommige de toestaan om bestanden met 250 Gb of meer te downloaden, zijn meerdere beperkt tot slechts 20 Gb.

Apple iCloud

Jullie service van Apple is beschikbaar ervoor eigenaren van iOS-, macOS- en Windows-apparaten. Android- plus Linux OS-gebruikers bleven achter.

iCloud is een geheel van allemaal Apple-services, dit niet uitsluitend cloudopslag omvat, maar daarnaast Mail, Agenda, Foto’s, Notities, enz.

Voordelen van iCloud

Het leidend voordeel bestaan de express synchronisatie betreffende bestanden op alle iphone 4, waardoor ze snel toegankelijk zijn sinds het bureaublad op Windows, iPhone plus iPad.

Handig schakelen medio Agenda, Notities en meerdere diensten maakt iCloud handig en versnelt het werk binnen.

Het platform kan daarnevens dienen ingeval een ruimte voor ontwikkelaars. iCloud biedt de mogelijkheid door de schijf als server te gebruiken om API-verzoeken te te laten bezorgen.

Apple biedt tarieven betreffende gezinstoegang voor maximaal 5 personen, en dit zullen winstgevend is.

Dropbox

Dropbox is zeker van de oudste en populairste clouddatarooms.

U heeft veel coole tools die de arbied vereenvoudigen. Handige tips bij de registratie en installatie van de applicatie en een duidelijke interface versnellen de aanpassingsproces. Lees meer aan onboarding in uw applicaties op dit beding.

Sommige functies zijn hetzelfde aan Google Drive: je kansen om samen te opereren in één bestand, opmerkingen achter bij laten, toegangsniveaus te beheren, de geschiedenis van bestandswijzigingen te zien en jullie prullenbak. U kunt verwijderde bestanden ook zien in uw map op welke manier ze waren voordat zijkant werden weggehaald.

Google Drive

Google Drive is waarschijnlijk de populairste gratis cloudopslagservice waar ik ooit is geweest.

Cloudopslag maakt sector uit met het Google-systeem, wat dus snelle plus gemakkelijke integratie met bestaan andere bureaus betekent: Google Agenda, Gmail, Google Foto’s, Google Keep en meerdere.