bullet journal

Zes beste tips om uw Bullet Journal zo veilig mogelijk te houden

Beste Bullet Journal-sjablonen en hulpmiddelen om meteen op uw pagina te schrijven! Beste Bullet Journal-recensies willen graag zeggen dat je heel weinig tools nodig hebt om met bullet journaling te beginnen, maar het enige essentiële dat iedereen nodig heeft, is een duidelijk, gelijnd of leeg dagboek.

Je hebt niet altijd een gelijnd dagboek met gestippelde bullet-pagina’s nodig, soms gebruik je gewoon een gewoon vierkant of blanco witboekdagboek, maar een dagboek zonder bullets is nog steeds de meest populaire stijl. Er zijn veel manieren om gebruik te maken van uw kogels, maar hier zijn er slechts een paar:

o Voeg spanning toe aan uw dagelijkse dagboek door kleur toe te voegen! Als je een eenvoudig, saai uitziend dagboek hebt zonder enige kleur of opwinding, probeer dan wat gekleurde pagina’s in te voegen. Je kunt een lichte of donkere rand naar keuze langs je pagina’s plaatsen, zodat je iets hebt om naar te kijken als je op een regenachtige dag je dagboek tevoorschijn haalt.

Als je echt gek wilt worden, kun je met zwarte inkt voor je dagboek gaan zodat het letterlijk een zwart dagboek wordt!

o Gebruik verschillende kleuren, maten en vormen in je kogels. Dit vereist enige verbeeldingskracht, maar als je een eenvoudig, wit dagboek hebt waarvan je denkt dat het er geweldig uitziet, waarom zou je er dan niet een paar verschillende kleuren aan toevoegen? Je zou een lichtbruin kunnen gebruiken voor algemene alledaagse items, een donkerbruin voor persoonlijke of carrièregerelateerde items en een lichtroze voor verjaardagen of kerst- of verjaardagsbriefjes. Je kunt ook een zwart-witversie van je bullet-notebook maken als je dat in gedachten hebt. De beste algemene stijl is eigenlijk een combinatie van verschillende kleuren en verschillende formaten, zodat u uw notities gemakkelijk kunt bekijken.

o Investeer in een goede leren omslag of twee. Een van de voordelen van het bezitten van een bullet Journal is dat deze erg robuust en duurzaam kan zijn. Niets is echter erger dan een krakend, versleten dagboek dat na slechts een paar jaar gebruik afbreekt! Als je je bullet journal duurzamer gaat maken, investeer dan in een goede set leren omslagen die stevig zijn en je dagboek beschermen tegen slijtage en stof.

o Investeer in een goede notebookplanner. Hoewel je niet per se een apart notitieboekje hoeft te kopen om je bullet journals bij te houden, is het handig om aparte planners te hebben om alles georganiseerd te houden. Dit is vooral handig als u van plan bent uw bullet journal meer voor werk dan voor uw plezier te gebruiken. Als je bijvoorbeeld vaak schrijft over je hobby’s en interesses, probeer dan een mooie set kladblok en potloodplanners te vinden die worden geleverd met een stevige hoes, zodat ze niet onderweg worden weggegooid.

o Investeer in een goede leren draagtas. Dit lijkt misschien een vreemde suggestie, maar het meenemen van je dagboeken in een mooie draagtas kan echt een grote levensredder zijn. Je notebooks blijven niet alleen beschermd, ze zijn ook veel gemakkelijker mee te nemen omdat ze niet allemaal in je rugzak blijven steken. Notebooks kunnen klein zijn en moeilijk mee te sjouwen, dus houd hier rekening mee bij het kiezen van een tas. Onthoud dat er niets ergers is dan dat je reisnotitieboekje en je planner naast elkaar op de luchthaven liggen te wachten! Als u van plan bent lange reizen te maken of op reis gaat waarbij u voor langere tijd niet thuis bent, kunt u het beste in een draagtas investeren, zodat uw notebooks beschermd zijn en toch gemakkelijk toegankelijk zijn.

Meer informatie hier MyLovelyNotebook